Harzentur 2021 med ÅMC.

I 2021 foregår vores Harzentur fra den 02.06.2021 - 06.06.2021. Vi skal som de sidste 7 år bo hos Hotel Hecker i Braunlage. Turen inkluderer 4 overnatninger i dobbeltværelser, 4 gange morgenmad og 4 gange 3 retters aftensmenu . 

Da vi ikke, som tidligere vil stå i den situation, at vi skal afbestille værelser i sidste øjeblik, har vi besluttet, at tilmelding i år først er gældende når der er overført det fulde beløb på 1500 kr pr. person til klubbens konto 68801089787. Vi har reserveret hele hotellet, som vi har på hånden indtil 01.03.2021, herefter bliver de værelser der ikke er behov for, afbestilt og tilmelding lukket.

Frau Hecker har tilbudt at hun vil lave mad til os igen, som hun tidligere har gjort. Derfor er prisen indkluderet morgenmad og aftensmad. Som vi har gjort de sidste par år, foregår transporten i privat biler. Der er mange muligheder for at spise frokost nede i Braunlage, til billige penge. Dem der ligger bil til får 500 kr af klubben til dækning af slidtage på bilen hvis man fylder den op (min 3 personer). Dem der er i bilen deler om brændstoffet. 

Vær opmærksom på at der opkræves en turistskat i Braunlage på 2,50 eur per person per overnatning. Det afregner man selv med hotellet ved afrejse.

 

Har i behov for mere info kan i kontakte Bjarne på tlf. 24798995.

Skynd jer at blive tilmeldt, mens der endnu er plads.

Skulle det på grund af Corona ikke være muligt / forsvarligt at tage til Harzen får i selvfølgelig pengene tilbage.

Hilsen

Bestyrelsen

 

Årup Motions Cykleklub

 

Følgende er Tilmeldt/har betalt

Ole Mikkelsen

Bjarne Jensen

Ena Jensen 

 Heinz Gerhert Munter

 Søren Fisker Olesen

Vibe Damsted Nielsen

Ellis Damsted Nielsen

Jørgen Lund Jensen

Erik Christensen

Bo Alex Larsen

Else Marie Søndergård

Morten Ejby

Joanne Andersen

Jens Peter Lindballe