Du kan nu støtte din klub via dit strømforbrug.

Kære medlem

Vi er tilmeldt FynskSupportEl, som er en ”sponsorordning” hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub ved at købe markeds-el produktet FynskSupportEl, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh til klubben. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris. 

Du bliver ”sponsor”, men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

Du kan tilmelde dig FynskSupportEl på www.fynsksupportel.dk. Det er også her, at du skal vælge "klubnavn", som den klub, du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra Energi Fyn.

Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel. Du kan læse mere om ordningen på www.fynsksupportel.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte bestyrelsen eller Energi Fyns kundeservice på tlf. 70 13 19 00.

 Du kan støtte din klub med tankkort ved OK

Kære medlem 

Du kan støtte din klub ved at tilmelde dit OK kort så det støtter Aarup Motions Cykleklub, herefter vil klubben hvert år modtage 6øre pr liter du tanker, dette ændrer ikke på prisen men er en kærkommen støtte til klubben, hvis du ikke har et OK kort kan dette bestilles ved OK og tilmeldes så støtter du klubben.

Med venlig hilsen

Aarup Motions Cykleklub